Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Βιολί,ο Βασιλιάς των Οργάνων,Μέρος 2/2...

Βέβαια,όπως οι πιο πολλοί ξέρετε,δεν υπάρχουν μόνο τα κλασσικά βιολιά,αλλά και τα ηλεκτρικά.Κάποια από τα πιο γνωστά είναι:
1.Τα Stagg,τα οποία είναι πολύ καλά και η τιμή τους αρχίζει από τα 200 ευρώ περίπου.

2.Μετά έχουμε τα Yamaha Silent,τα οποία είναι πολύ καλά και η τιμή τους είναι αρκετά υψηλή(Πάνω από 800 ευρώ.)

3.Για τέλος,έχουμε μια μάρκα η οποία φτιάχνει πολύ καλές κιθάρες,ενώ έχει βγάλει λίγα μοντέλα ηλεκτρικού βιολιού...Η μάρκα είναι η Fender,και τα βιολιά η σειρά Fender Fv.Είναι πολύ καλά βιολιά,τα οποία ευχαριστιέσαι για τα καλά,ενώ η τιμή τους είναι 500 ευρώ και πάνω!!!

Βιολί,ο Βασιλιάς των Οργάνων,Μέρος 1/2...

Όλοι θεωρούν το βιολί τον Βασιλιά των οργάνων και ένα από τα πιο δύσκολα όργανα.Μα ο καθένας έχει τα γούστα του,για τον ήχο που θέλει να έχει το βιολί.Γι'αυτό υπάρχουν και πολλά είδη βιολιών.
1.Μια πολύ καλή μάρκα είναι τα Stentor,τα οποία είναι Αγγλικά.Είναι γνωστά για τον γλυκό και απαλό ήχο τους.
2.Μια άλλη μάρκα είναι τα Klier Otto Jos,τα οποία είναι Γερμανικά.Είναι γνωστά για τον σκληρό και άγριο τους ήχο.Βέβαια,είναι από τα πιο καλά βιολιά.
3.Μια εξίσου πολύ καλή μάρκα είναι τα  Amati la Stauffer,το οποία είναι Ιταλικά.Έχουν έναν σταθερό ήχο,όπου εσύ ορίζεις το αν θα ακούγετε σκληρό ή γλυκό.

Εισαγωγή

Γεια σε όλους!!!Μόλις άρχισα την σελίδα μου η οποία θα έχει θέμα Μουσικά Όργανα.Για αρχή θα ξεκινήσουμε με τη κατηγορία των Έγχορδων.Ελπίζω να σας αρέσει!!!Καλό διάβασμα αναγνώστες!!!




ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!HAVE FUN!!!!